Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Sama říká, že s modelingem začala v minulém století a třeba to, jak se líčí, se naučila už tehdy. Kateřina Kornová oslavila padesátku a pořád vypadá výborně. Na soustředění Muže roku se s námi podělila o své tipy a triky, jak toho docílit.

"Je fakt, že ta péče už je větší než dřív. Když už nemám u těch mladých mužů tolik šancí, tak mám víc času. Natírám se pečlivě a pomalu, dodržuji pitný režim, pořád cvičím jógu. Čtu si hezké věci, poslouchám hezké věci, snažím se nedělat to, co nechci, a stýkám se jen s lidmi, se kterými chci. Život vždycky něco sebere a něco předá," předává svoji životní zkušenost Katka.

Pokud jde o líčení, vystačí si prý s málem a "nový obličej" má za chvilinku hotový. "Trénuju to několik desítek let a už bych se dokázala nalíčit i poslepu. Když jsme byly v minulém století manekýnky, musely jsme se líčit samy, nebylo zbytí. V podstatě si vystačím se rtěnkou, řasenkou a tužkou, dneska jsem nepoužila ani make-up," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám