Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Josie Canseco (21) nezdědila příliš mnoho po svém otci, americko-kubánském bývalém hráči baseballu Josém Cansecovi, zato po mámě Jessice, někdejší modelce z Playboye, téměř všechno. Tvář, vlasy i postavu, které umí, stejně jako matka kdysi, prodat.

Zatímco ještě loni ji na pláži sledoval tehdejší přítel Mike, dnes na ní může oči nechat devatenáctiletý jezdec F1 Lance Stroll. V italském Portofinu, kde se nyní nacházejí, pozoroval každý záběr plavkového focení, které zde půvabná blondýnka absolvovala.

Pózování v plavkách jí jde skvěle, natrénováno má třeba z focení pro Victoria´s Secret, na kontě pak také přehlídky pro Jeremyho Scotta nebo Sherri Hill.

Zatímco matka, jak již bylo řečeno, bodovala svým sexappealem, otec Josie byl v 80. a 90. letech baseballovou hvězdou a ve své době jedním z nejlépe vydělávajících sportovců (své příjmy údajně odhadl na 35 miliónů dolarů). O jeho popularitě svědčí i to, že se objevil v seriálu Simpsonovi.

Po ukončení baseballové kariéry Canseco přesedlal na MMA, v roce 2005 sepsal knihu Juiced: Wild Times, Rampant 'Roids, Smash Hits & How Baseball Got Big, v níž se otevřeně věnoval i tématu užívání anabolických steroidů během kariéry.

Reklama

Další články

Načítám