Hlavní obsah
Článek

Hvězda filmu Jak utopit doktora Mráčka aneb Konec vodníků v Čechách (1974) Eva Hudečková (61) sice již hereckou kariéru dávno pověsila na hřebík, i tak má ale stále mnoho obdivovatelů. A to přesto, že za dobu, kdy hrála vodnickou dceru Miloše Kopeckého Polly, obrovsky změnila jak svou vizáž, tak povolání. Podívejte se ve fotogalerii na aktuální i historické fotky jedné z kdysi nejkrásnějších českých hereček!

Pamatujete si, jak Miloš Kopecký své filmové dceři nadával do líných bernardýnů a flunder? Tak to pro samotnou Hudečkovou rozhodně neplatí. Manželka houslového virtuosa Václava Hudečka se dala na spisovatelskou dráhu a chrlí jednu kvalitní knihu za druhou. Není proto divu, že se v rozhlasovém Toboganu moderátora Aleše Cibulky stala také kmotrou nové pohádkové knihy Míši Veteškové a výtvarnice Lucie Seifertové Jak maminka vylezla na strom, ve které je osm humorných omluvenek maminky, která kvůli zaměstnání nemá moc času na svou dcerku.

"Pohádka je vedle maminky nebo tatínka první velký učitel, protože děti pohádkám naslouchají dřív, než jdou do školky nebo do školy," myslí si Hudečková, která momentálně nepíše, neboť manžela provází na podzimním turné.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám