Hlavní obsah
Článek

Není herečky kromě Elizabeth Hurley (58), která by se tak ráda a často fotila v bikinách a poté snímky sdílela se svými fanoušky. A ve věkové kategorii nad padesát let už vůbec ne. Důvody jsou zřejmé: skvělá postava a plavkový byznys.

Liz je konkrétně čerstvých 53 let, které oslavila na jachtě kotvící u soukromého ostrova Tagomago, nacházejícího se poblíž španělské Ibizy. A přestože nedávno naznačila, že je v jejím životě partner, muž na jednom ze zveřejněných snímků je její bratr. Označila jej raději přímo na fotce, aby nedošlo k mýlce a fanoušci se z odhalení z jejího privátního života neradovali předčasně.

Bikini selfie @elizabethhurleybeach #VictoireBikini #cheetah @ooreethirah #eastersale

Příspěvek sdílený Elizabeth Hurley (@elizabethhurley1), Bře 31, 2018 v 4:25 PDT

Bikini selfie, píše Liz v komentáři k této fotce. A bikinová selfíčka sdílí s fanoušky nejčastěji. Diví se tomu někdo?

Na informace ze soukromí je herečka opatrná a zatímco její filmografii, charitativní záležitosti i tu postavu mají fanoušci „v malíku“, o aktuálním partnerském životě Hurley toho moc nevědí. Snad jen to, že mužem jejího života je syn Damian, kterého má s podnikatelem Stevem Bingem.

Liz se synem Damianem

Naopak jí nevadí, když fanoušci diskutují o její figuře. I když občas se objeví spekulace o plastických operacích, většinou jde o slova chvály, která jsou hudbou pro její uši, tedy...v případě sociálních sítí oči.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám