Hlavní obsah
Článek

Herec s přezdívkou The Rock Dwayne Johnson se stal koncem dubna potřetí otcem. Jeho partnerka, zpěvačka Lauren Hashian, mu porodila holčičku Tiu. Spolu už mají dceru Jasmine a jeden z nejlépe placených herců má ještě i šestnáctiletou Simone z předchozího vztahu.

Herec s vizáží drsňáka je z nejmladšího přírůstku dojatý, po narození holčičky sdílel fotku, jak ji drží ve svých ohromných pažích, s tím, že je „požehnaný a pyšný, že na svět přivedl další silnou ženu“. Nyní, po necelých dvou měsících, sdílel další snímek své rodiny - partnerky, která drží dceru v náručí a kojí ji, a jeho, jak po lžičkách krmí svou ženu. „S tímhle si poradím. Máma Lauren má plné ruce práce s kojením, krmením malé Tii, tak jsem zase já nakrmil ji. S potěšením,“ píše Dwayne u fotky.

Herec se od začátku - jak mu práce dovolí - zapojuje do péče o dcerku, byl ostatně i u jejího narození. „Naučil jsem se, že musíte být podporou. Musíte tam být a podpořit matku, třeba slovy. Držel jsem ji za ruce, držel jsem jí nohy, všechno tohle jsem dělal,“ povyprávěl o zážitku z porodního sálu v pořadu Lorraine.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám