Hlavní obsah
Článek

Už od prvního dílu reality show Štiky pobuřuje Monika Štiková (51) svým chováním. Začalo to ponižováním manžela, následovaly urážky na adresu dcery Ornelly Koktové (31) a v posledním díle se pustila nejen do svého vnuka, který zlobil, ale i do nebohého štěněte, na které před kamerami vztáhla ruku.

I přes své chování, které přineslo od diváků pořadu na hlavu akurátní blondýnky vlnu kritiky, má Monika stále oporu ve svém muži Michalovi. S ním je v rozvodovém řízení a příliš hezky se k němu nechová, to ale jejímu muži nevadí. „I když momentálně žijeme odděleně, musím se Moniky zastat, že žádná zvířata, natož Quentina netýrá,“ svěřil Štika s tím, že je jeho žena velká milovnice zvířat.

Monika má doma psa a dvě kočky, které ji upřímně milují, navíc mnohokrát finančně pomohla útulku, kde dokonce adoptovala psa a kočku,“ snažil se obhájit Moničino chování její muž a vyjádřil se také k malému Quentinovi, který zlobil v ložnici, za což pěkně dostal. „Co se týká Quentinka, tak všichni víme, že je hyperaktivní, skákal ve skříni a dostal na zadek, to je vše. Monika Quentinka miluje a jsem přesvědčen, že i on ji,“ vyjádřil se nakonec Štika, kterému před kamerami jeho žena příliš prostoru nedává.

Reklama

Další články

Načítám