Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Už od prvního dílu reality show Štiky pobuřuje Monika Štiková (51) svým chováním. Začalo to ponižováním manžela, následovaly urážky na adresu dcery Ornelly Koktové (31) a v posledním díle se pustila nejen do svého vnuka, který zlobil, ale i do nebohého štěněte, na které před kamerami vztáhla ruku.

I přes své chování, které přineslo od diváků pořadu na hlavu akurátní blondýnky vlnu kritiky, má Monika stále oporu ve svém muži Michalovi. S ním je v rozvodovém řízení a příliš hezky se k němu nechová, to ale jejímu muži nevadí. „I když momentálně žijeme odděleně, musím se Moniky zastat, že žádná zvířata, natož Quentina netýrá,“ svěřil Štika s tím, že je jeho žena velká milovnice zvířat.

Monika má doma psa a dvě kočky, které ji upřímně milují, navíc mnohokrát finančně pomohla útulku, kde dokonce adoptovala psa a kočku,“ snažil se obhájit Moničino chování její muž a vyjádřil se také k malému Quentinovi, který zlobil v ložnici, za což pěkně dostal. „Co se týká Quentinka, tak všichni víme, že je hyperaktivní, skákal ve skříni a dostal na zadek, to je vše. Monika Quentinka miluje a jsem přesvědčen, že i on ji,“ vyjádřil se nakonec Štika, kterému před kamerami jeho žena příliš prostoru nedává.

Reklama

Další články

Načítám