Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Dcera šéfa Formule 1 a podnikatele Bernieho Ecclestona Tamara si dopřává maximální luxus. Nejen, že si nedávno pořídila křišťálovou vanu za milión liber (28,6 miliónu korun), ale stejnou sumu našla i ve své rezidenci, když jí fotograf Tyler Shields navrhl, aby se nechala nafotit nahá, jak leží v bankovkách. Tamaře se nápad zalíbil, a tak tuto sumu přinesla a rozházela ji po posteli, do níž si pak lehla.

Movitá brunetka se položila do spousty padesátilibrovek, kterými si rovněž zakryla poprsí a intimní partie. Focení se konalo v jejím londýnském sídle v přepočtu za 1,28 miliardy korun.

„Tyler se jí zeptal, jestli by si nemohla sehnat milión liber a ona odpověděla, že leží kolem ní. Tak ho napadlo, že by na bankovkách mohla ležet nahá,“ řekl agent fotografa Shieldse. Spokojená s focením byla i samotná Tamara: „Byla jsem hned uvolněná. Tyler to zvládl tak, že jsem se cítila opravdu příjemně.“

Tamara Ecclestone bude již zanedlouho hvězdou pořadu 'Billion Dollar Girl' na stanici Channel 5. Spolu se svou sestrou Petrou, která je neméně krásná, patří mezi nejbohatší mladé ženy Británie. Jejím partnerem je od loňského léta burzovní makléř Omar Khyami.

Reklama

Další články

Načítám