Hlavní obsah
Článek

Moderátor Diváckých zpráv a reportér Top Staru na Primě Tomáš Kraus se po devíti letech vrací k DJingu. A na pódiu nebude sám. Přizval si k sobě hned několik speciálních hostů – Honzu Žampu a Davida Šmídta z Eddie Stoilow, George Raina ze Sebastien a Citronu, muzikálového zpěváka Tomáše Löbla nebo Miloše Meiera z Dymytry. Se všemi natáčel, tak mu rádi vyšli vstříc.

"Hudba je má vášeň, celoživotní láska, která mě přes konzervatoř přivedla k DJingu. Věnoval jsem se hraní pro lidi od svých sedmnácti let. Před devíti lety jsem desky odložil do kufru a osud mě zatáhnul do rádia a televize. Teď nastal čas vrátit se za DJský pult, a to jen proto, že chci být s vámi, chci vám být blíž a užívat si hudbu naživo. Bude mi ctí, když u toho budete se mnou," vzkazuje Tomáš fanouškům, kteří jej budou moci vidět například na festivalu Votvírák.

Teď se naplno věnuje přípravám svého setu s kapelou. "Oslovil jsem nejbližší muzikanty a zpěváky, zda do tohoto projektu půjdou se mnou a pokusí se posunout live DJing o krůček dál. Vážím si toho, že řekli ano a že mě chtějí podpořit," upřesnil s tím, že jako jediný v České republice tak bude mít ve své show živou kapelu.

"Finální představa mé show je taková: sestavit program, ve kterém se mnou známí muzikanti a zpěváci budou hrát současně celý set. Ještě je před námi ale hodně práce, takže na Votvíráku to bude jen taková malá ochutnávka," dodal.

V září potom Tomáš startuje tour po klubech v celé republice. A to bude teprve začátek. "Mým snem je spolupracovat také se zahraničními muzikanty a zpěváky – udělat z mého DJ setu velkou show pro haly. Jsem megaloman a budu makat, abych to dokázal," slibuje.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám