Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Pořadem The Only Way is Essex, zkráceně TOWIE, prošly už mraky účinkujících a jednou z nich byla také Frankie Essex (30). Vzhledem k tomu, že jde o něco jako reality show, nejde o seriózní hereckou zkušenost, ač si to někteří účastníci rádi myslí a mají pocit hvězdnosti. Nicméně pro získání pozornosti jde o dobrou příležitost.

Ani Frankie herecké nabídky nepřehazuje vidlemi, a tak to zkouší jinak. Naposledy o ní bylo slyšet v souvislosti s DVD s tipy na hubnutí, které jí samotné pomohly shodit, když nabrala po úrazu nohy, při neschopnosti pravidelného pohybu. Jako propagace může posloužit ona sama, zhubla skoro třináct kilo během sedmi měsíců.

Tak kila už shodila, s tím je spokojená, teď ještě najít lásku. Na seznamovací aplikaci má Frankie v požadavcích například to, že hledá muže vyššího, než je jejích 170 centimetrů. To se nezdá jako těžký úkol, ale ženy vyšší než 170 cm a nosící podpatky vědí své.

Reklama

Další články

Načítám