Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tanec už pověsil na hřebík. Zvláště po loňské operaci endoprotézy už nebylo zbytí. Na pěkný pohyb se Vlastimil Harapes pořád rád podívá, takže už poněkolikáté přijal účast v porotě na semifinále soutěže Dívka roku. Většina dívek měla totiž právě tanec vybraný pro volnou disciplínu.

"Byl jsem mile překvapený, jak se dívky pěkně hýbou. Těší mě, že k pohybu mají vztah. Objevil se i balet a bylo znát, že ta dívenka chodí k dobré učitelce, protože to dělala naprosto správně. Jsem spokojený, že to bylo profesionální," chváli soutěžící bývalý baletní mistr.

Ve svém věku už se samozřejmě nevěnuje tanci, ale ani choreografiím či pedagogické činnosti. "Já teď hraju v Semaforu s panem Jiřím Suchým a Jitkou Molavcovou. Velmi mě těší, že mne oslovili. A jde o činohru a zpěv. Vyměnil jsem taneční múzu za obcování s hudbou a slovem," svěřil.

"Bude to rok, co mám po výměně kyčelního kloubu. A pak ještě s oblibou říkám, že mám odpor k pohybu. Bylo ho dost. Ale rád si zatančím společenské tance, chodím na plesy. Ale už to není ono. Tanec je umění pro mladé lidi," uzavřel.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám