Hlavní obsah
Článek

Jaro přivítala herečka Miluše Bittnerová (46) v květovaných šatech s neodmyslitelným dekoltem. Pánové měli jako vždy problém, dívat se jí při rozhovoru do očí. Miluška zkrátka ví, jak zdůraznit svoje přednosti a potlačit nedokonalosti. Přiznala nám totiž, že její přírodní šestky odpoutají pozornost od toho, že se nedokáže zbavit deseti kil navíc. Přibrala kvůli nemoci štítné žlázy, s níž se pere.

"Snažím se dostat do formy. Ale takové věci, jako je běh anebo bruslení, moc nemusím. Už kvůli té zátěži na hrudníku. Asi bych musela mít hned dvě sportovní podprsenky. Ale objevila jsem hole na nordic walking, a tak se snažím hodně chodit. Chodím strašně ráda, bydlím v Tróji a tam je to strašně hezké na procházky. Chodívala jsem se svým psem, ale ten je teď na prázdninách u mojí maminky, takže se musím přinutit sama. Tak si denně dávám osm deset kilometrů rychlé chůze s hůlčičkami," svěřila.

"Asi bude muset přijít i nějaká ta posilovna. Ale v krásném počasí se moc nechci zavírat někde uvnitř. Mám ale o deset kilo víc, než jsem zvyklá, tak bych ráda zhubla. Pořád to ale moc nejde, protože ta štítná žláza ještě tolik nefunguje, i když už je to lepší. Ale ručička na váze se pomalu začíná hýbat tím správným směrem. Ale nejde jen o hubnutí, jde i o fyzičku," uzavřela Miluška.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám