Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Je označován za novou naději českého filmu. Josef Trojan (17) je synem slavného otce Ivana Trojana a herečky Kláry Pollertové, vnukem hereckého barda Ladislava Trojana a synovcem producenta Ondřeje Trojana a někdejšího olympionika Lukáše Pollerta.

O sedmnáctiletého herce je čím dál větší zájem a po působení ve snímcích Anděl Páně, Revival či seriálech Dáma a Král nebo Svět pod hlavou dostane větší prostor ve snímku Děti samotářů.

Díky jeho hezké tvářičce si ho začíná všímat i módní svět. Nedávno například nafotil společně se Simonou Krainovu obálku a fotostory magazínu Grade. Samotné focení bylo inspirováno milostnou aférou mezi vdanou ženou a o generaci mladším vysokoškolským studentem z filmu Absolvent. Mladý herec se vžil do role, které se ve slavném snímku zhostil Dustin Hoffman.

Jak se povedlo fotografovi Lukáši Kimličkovi vystihnout atmosféru snímku z roku 1967 můžete sami posoudit ze spojů v galerii článku.

Reklama

Další články

Načítám