Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Jiřina Bohdalová (92) třicet let po rozvodu s Radoslavem Brzobohatým (†79) odpustila bývalému manželovi drsnou zradu. Brzobohatý ji opustil poté, co se zamiloval do své současné manželky Hany Gregorové.

Bohdalová to dlouhých třicet let nedokázala zkousnout. Bolest byla nepřekonatelná. Nabídky na společné natáčení nepřijímala, na akcích dělala že svého exmanžela nevidí a pozdravu by se někdo těžko dočkal.

Nyní ale zřejmě došlo ke zvratu. Bohdalová a Brzobohatý točí společně film. Ke spolupráci kývli režisérovi Jiřímu Strachovi ve fimu Vrásky z lásky. Včera se bývalí manželé objevili poprvé na place. A žádná nevraživost se překvapivě nekonala. Láskyplnné objímání to také nebylo, ale už společná práce je obrovský posun.

Brzobohatý ve filmu hraje stárnoucího bývalého učitele, Bohdalová pozapomenutou herečku. Společně se vydají na romantický výlet, který jim má vrátit chuť do života.

Reklama

Další články

Načítám