Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Že by se Britney Spears (42) skutečně potřebovala stále dokola ujišťovat o tom, že dřina, kterou v posilovně odvádí ve snaze udržet si hezkou postavu, nese pořád své ovoce v podobě stovek pochvalných komentářů z řad ctitelů na sociálních sítích? Možná i proto vypadají její amatérská selfie stále stejně.

Britney s grimasou rozpustilé teenagerky je na nich lehce v pohybu, tudíž je fotka trochu „mázlá“, a nejsou tím pádem vidět detaily jako vrásky či případné kruhy pod očima. Tuhle potřebu sdílet své lehce stylizované fotky s fanoušky už z hlavy zřejmě nevyžene.

Ty se následně objeví v médiích, kde obvykle napíší, že jí to sluší či nesluší, že by měla začít cvičit nebo naopak přestat, protože už je moc svalnatá. Už jí, jak tomu bylo v minulosti, pochopitelně nikdo neradí, aby přestala pít nebo aby si zašla na psychiatrii. Britney to sluší, šla do sebe a v kariéře úspěšně pokračuje.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám