Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Přítelkyně ochrnutého Muže roku Martina Zacha (38), devatenáctiletá Nikola Hrubá předvedla své sexy křivky. Půvabná studentka čtvrtého ročníku střední hotelové školy bojovala o titul iMiss. V soutěži o nejkrásnější dívku internetu se dostala až do finále. I když se vytoužené korunky nedočkala, aplaus sklidila obrovský.

Nikola před soutěží hodně zhubla a během promenády v plavkách hosté galavečera krásné brunetce nadšeně tleskali. Žádná celulitida, útlý pas a štíhlé dlouhé nožky. Nadšeně jí tleskal i její partner Martin. Nikole držel palce, ale také měl z jejího případného triumfu strach.

"Nebudu zastírat, že obavy jsou. Všichni víme, jak končí vztahy vítězek soutěže Miss," řekl Super.cz Zach, který žije s Nikolou již rok a půl. "Na druhou stranu jsem na ni moc pyšný. Byla krásná," usmíval se Zach.

"Jsem šťastná, že jsem se dostala tak daleko - až do finále. Že jsem nevyhrála mě nemrzí. Už toto je pro mě veliký úspěch," dodala Nikola.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám