Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

I když v tváři působí velmi mladistvě, možná až dětsky, příroda vybavila Demi Rose (22) nevšední figurou. Pro pubertální dívku byla změna jejího vzhledu příliš velká a zpočátku trpěla komplexy, hlavně kvůli své malé výšce pouhých 157 centimetrů.

Výkladní skříní jejích prvních amatérských selfie byl sice Instagram už od počátku, byla tu ovšem jen jednou z celé armády podobných bezejmenných exhibicionistek, které ho zaplnily jako plevel. Přesto si velmi rychle všimla, jak na ni muži bez rozdílu věku pozitivně reagují, a tak se osmělila a poslala své snímky jedné modelingové agentuře. Ta o ni projevila zájem. Jenže její pověst v té době spíš utrpěla.

Pro raketový start své současné kariéry, kdy se velmi slušně prodává jako modelka plavek a spodního prádla, to tehdy chtělo ještě ´něco´ jiného. A Demi opět měla štěstí. Tím ´něčím´ nebo spíš ´někým´ se pro ni stal v té době už velmi úspěšný a populární raper Tyga, který bujným vnadám mladé dívky svého času podlehl. A když po čase přesunul svoji pozornost k jiné ženě, Demi, které si média stačila všimnout, měla už to, co potřebuje začínající modelka nejvíc. Popularitu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám