Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

O rozchodu nejmladšího článku klanu Kardashian-Jenner osmnáctileté Kylie a rappera Tygy (26) média spekulovala už před víc jak měsícem, jako o hotové věci se o tom psalo v polovině května. Už nyní se po Tygově boku objevuje nová dívka, jednadvacetiletá Demi Rose Mawby. Pár spolu pobývá v Cannes, kde se koná filmový festival. V kině ale zřejmě moc času nestráví, spíše po barech a na nákupech v luxusních buticích.

Demi je přitom jako kopie Kylie Jenner, ať už co se týče tváře, tak i postavy ve tvaru přesýpacích hodin, tak typické pro ženy ze slavného amerického rodu.

O Mawby média píší jako modelce spodního prádla, její instagramový profil, který sleduje 2,3 miliónu lidí, je plný fotek v negližé, ale i bez.

Dříve měla být součástí skupiny nazvané ‚Taziho andílci‘, kterou koncem loňského roku opustila. Těmito andílky jsou mladé dívky, které společně žijí v pronajatém apartmá na Miami pod ‚dohledem‘ jakéhosi Taze. Ten měl být v minulosti obviněn z toho, že dívky poskytuje k eskortním službám, uvedl Daily Mail.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám