Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Od malička bohaté děvče, které se zkoušelo prosadit všelijak. Nakonec se však s největším elánem pustilo do módy, nikoliv však v profesi modelky, ale oslovil ji design. Přesně taková je stručná vizitka televizní hvězdičky, příležitostné herečky i podnikatelky Kimberley Garner, krásné dcery movitého britského developera.

Kráska si momentálně užívá sluníčka v Karibiku, kam se před nepříjemným londýnským chladem schovala s přáteli a rodinou. Zrovna když si na pláži vychutnávala blížící se západ slunce, našel si ji objektiv číhajícího fotografa. Na paddleboardu skvěle vynikly krásné křivky její postavy, zakryté pouze červenými plavečkami. Ty si s největší pravděpodobností také sama navrhla, protože na její figuru sedly až neobvykle dokonale.

Kimberley mimo jiné totiž úspěšně navrhuje i kolekce plavek pod vlastní značkou Kimberley London. Geny po otci sehrály významnou roli ale i v byznysu. Tohle podnikavé děvče má totiž pro peníze cit a skvěle si vede i v obchodování s nemovitostmi.

A k tomu všemu má jako bonus dost hezký zadeček. To si ostatně můžete ověřit v naší galerii.

Reklama

Další články

Načítám