Hlavní obsah
Článek

I rok 2017 byl mezi celebritami velmi plodný. Rodinky slavných se rozšiřovaly ostošest a rozpoutal se hotový babyboom. Zatímco některé známé dámy rodily poprvé, jiné pořizovaly dětem sourozence. A zapomenout nesmíme ani na slavné tatínky.

Mezi ně bezesporu patří například zpěvák Tomáš Klus (37), jemuž manželka Tamara porodila už třetí dítko, dcerku Jenovéfu. Dvojnásobnými otci jsou od roku 2017 i zpěvák Matěj Ruppert a herec Martin Písařík.

Ale zpět k maminkám. Druhé dítě přivedla na svět Agáta Prachařová (38). Zatímco syna Kryšpína má s expartnerem Mirkem Dopitou, otcem dcerky Mii je modelčin manžel Jakub Prachař (40), který se stal tatínkem úplně poprvé.

Potomstvo rozšiřovala i herečka Vlastina Svátková, tanečnice Libuška Vojtková a dcera Světlany Nálepkové Pepina Nesvadbová. Pytel se ovšem roztrhl i s prvorodičkami.

Maminkovskou roli si poprvé užívají modelka a lékárnice v jednom Jana Doleželová (42), moderátorka Hana Mašlíková, herečky Andrea Růžičková (39) a Nikol Štíbrová (37), zprávařka z Primy Sandra Parmová, či zpěvačky Dasha s Evou Burešovou.

Pyšnou maminkou chlapečka se poprvé stala i mluvčí České televize Alžběta Plívová. Ta ze zpěváka Dana Bárty udělala už dvojnásobného otce (z prvního manželství má zpěvák desetiletou dceru).

Hrdým otcem je od listopadu i populární tanečník Marek Dědík (40), který prvorozeného syna pojmenoval neobvyklým jménem Bertram.

Kdo všechno se letos podílel na babyboomu slavných, si připomeňte v galerii.

Reklama

Další články

Načítám