Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herce Brendana Frasera (49) si diváci nejvíce pamatují z ‚devadesátkových‘ filmů Král džungle či Mumie, které z něj udělaly hvězdu, ale i z pozdější Smlouvy s ďáblem nebo snímku Crash.

Mimo plac a v soukromí si Fraser na pozornost moc nepotrpí. Nebo si odvykl? Dlouho o něm nebylo slyšet a role, natož ty dobré, se mu vyhýbaly. Jeho fanoušci dokonce apelovali na společnosti, aby mu daly příležitost se znovu ukázat.

Těžko říct, zda na to měla vliv i veřejná petice, kterou podepsalo přes sedm tisíc lidí, případně články jako Brendan Fraser: Hvězda, na kterou Hollywood zapomněl, ale loni se herec objevil v seriálu Aféra a letos se dočkal dokonce hlavní role v seriálu Trust. A na rok příští už má v plánu další práci.

V Londýně jej fotografové poznali v dobře stavěném chlapíkovi s bekovkou na hlavě, brýlemi, v džínách a kožené bundě, jenž se v Soho nejdřív zastavil u street artu na zdi domu a poté zašel na večeři do čínské restaurace. Poznali byste ho také?

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám