Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Michael Jackson se po své smrti stal legendou podobně jako Marilyn Monroe či Elvis Presley. Pro mnohé hvězdy dnešního hudebního nebe se stal vzorem a spousta dalších lidí se jej snažila napodobovat. Obvykle to byl jeho charakteristický taneční styl, ale světe div se, mnoho slavných hvězd si z jeho nezapomenutelných tanečních kreací vybrala právě tu nejkontroverznější, a to sahání do rozkroku.

Samotný Jackson kdysi uvedl, že se stal tento taneční prvek u něj natolik automatický, že už si později ani neuvědomoval, že jej dělá. Mají to snad podobně i současné o mnoho mladší hvězdy? Téměř s železnou pravidelností si toto "sáhnutí" zopakují na koncertech před běsnícím publikem. Dokáže je snad řvoucí dav tisíců fanoušků vyburcovat natolik, že se nakonec odvážou do takové míry a zcela přirozeně použijí tento pohyb?

Ať už je to jak chce, ve fotogalerii máte možnost vidět, kdo všechno se nechal Michaelem Jacksonem inspirovat. Ze zpěvaček nechybí například Rihanna (36), Katy Perry, Madonna (65) či Lady Gaga (38). Ze slavných mužů pak zpěváci Usher, Chris Brown či idol mladých dívek Justin Bieber (30).

Reklama

Další články

Načítám