Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka Vlaďka Erbová (42) je ve čtvrtém měsíci těhotenství a zatím přibírá každý měsíc jedno kilo. "Přibrala jsem 4 kilogramy, ale mám pocit, jako bych měla nahoře deset. Necítím se ve své kůži, jsem hodně zavodněná," řekla Super.cz Vlaďka, která čeká s fotbalistou Tomášem Řepkou syna.

Stále má štíhlou postavu, zvětšily se jí zatím především ňadra. "Jak se připravuje na porod tělo, tak i prsa. Jen v mém případě je to nějak rychlejší. Minulý týden jsem si byla už kupovat stan velikosti F," směje se Erbová.

Zatím těhotenství probíhá bez problémů. "Neukazují se žádné komplikace. Je pro mě důležité prožít všechno ve zdraví a porodit zdravé dítě," říká modelka, které léta kvůli gynekologickým obtížím tvrdili lékaři, že nebude moct mít děti.

Na bratříčka se už těší Erbové šestiletá dcera Viktorka. "Jsem strašně šťastná, protože jsme se s Tomášem samozřejmě báli, jak to vezme. Aby nežárlila, nebyla smutná. A ono je to zatím úžasné. Viktorka už vybírá bráškovi sama od sebe v obchodech oblečení, pořád mi hladí bříško. Zatím všechno klape tak jak má," dodala Erbová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám