Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

O srbské žebírko tentokrát nepůjde! Tahle ženská je velmi hrdá na svou zemi a často, když jde o něco zcela zásadního, prokazuje jí čest tak zapáleně, že jedno oko mnohých vlastenecky smýšlejících Srbů nezůstane suché. Ale vzhledem k jejím vnadám nejen jich!

Samozřejmě, že se najdou i tací, kteří pro ni nemají ani za mák pochopení, nebo ti, kteří ji alespoň berou s rezervou. Ale většina národa, hlavně ta část složená z milovníků místních televizních kanálů, ji zbožňuje. Když si tuto Srbku trochu pozorněji prohlédnete, dojde vám, že to nejspíš nebude jen kvůli lásce k vlasti.

Tijana Maskimović, které nikdo v Srbsku neřekne jinak než „Tijana iPhone“, je totiž srbskou reality star nejvyššího významu. Sice pochází z malé vesnice Popinci v okrese Srem, na severu provincie Vojvodina, ale časem pochopila, že na zpomaleném venkově pro ni pšenka nepokvete. Tehdy pronesla svůj nejznámější a tolik silný výrok, že pouhou četbou knih se životní úspěch zaručit nedá, a vydala se do světa za slávou.

Daleko naštěstí nedošla. Pro dívku z vesnice bylo hlavní město Bělehrad až moc. Tady už na nic nečekala a vzala srdce obyvatel metropole útokem skrze populární realitní show Couples.

Nebylo možné, aby si ji Srbové nezapsali do paměti hned, jakmile ji poprvé spatřili. A svoji náklonnost jí projevují hlavně přes sociální sítě, kde má 65 tisíc oddaných fanoušků, což z ní dělá už řádnou celebritu. Tijana si je toho samozřejmě dobře vědoma a své fanoušky ráda za jejich oddanost každou chvíli odměňuje. Jak? Nebojte se. My pro vás v naší galerii máme samozřejmě takovou malou ochutnávku.

Reklama

Další články

Načítám