Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátorka Michaela Ochotská (39) má pověst zlatokopky. Ovšem v reálu to vypadá poněkud jinak. Její exmilenec Adrian Pituch se potýkal s finančními problémy, které byly údajně jedním z důvodů jejich rozchodu. Ani její nová láska, rozvádějící se Michal Exner, není tak za vodou, jak by to podle jeho jména známého v obchodních kruzích, mohlo vypadat.

Michal Exner se spolu s bratrem Radkem a otcem podle deníku Blesk potýká se závažnými finančními problémy. Jejich firma na prodej luxusních aut krachuje. "Exnerovi neplatili za odebrané vozy, proto přišli o licenci na Audi a Seat. S ostatními značkami, které v ČR zastupovali, mají též dlouhodobé potíže," řekl Blesku zdroj z Exnerova okolí.

Potíže se podle Blesku vlečou už od jara. V létě zabavili Exnerově firmě desítky vozů, které jim kvůli nesplácení dluhů exekutoři odvezli přímo ze dvora. Odebrání licencí na prodej Audi a seat potvrdil i tiskový mluvčí Import Volkswagen Group Jan Klíma.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám