Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jak sama říká, už jí táhne na čtyřicet, a tak o sebe musí maminka dvou dcer, herečka Michaela Badinková, mnohem víc pečovat. Pleť dostává zabrat nejen věkem, ale i prostředím, v němž pracuje, ať už jde o divadlo nebo o natáčení.

"V divadle je strašně moc prachu. Někdo vyzkoumal, že je to skoro jako v dolech. Je to znát na nehtech i na pleti, že jsme my herci úplně vysušení. Takže pořád hydratujeme a promašťujeme. A jak sleduji starší kolegyně, tak odcházejí s tlustou vrstvou krému na obličeji," vyprávěla nám.

"Na natáčení, když točím deset až dvanáct hodin, mám na tváři tuny pudru. Na každý obraz se přepudrovává a přepudrovává a pleť se vysušuje. Takže zase musí následovat čištění, hydratace a maštění. A dobré je promašťovat i zevnitř. Mám takový ranní rituál, že kloktám olej," prozradila. Nikoli ovšem oblíbený olivový, ale prý je lepší slunečnicový nebo řepkový. Olivový prý totiž v ústech zhořkne.

"Po noci se nám v puse nasbírají všechny toxické látky a olej odbourává jednak překyselení a pak ze zubů vytahuje to špatné, a to se pak vyplivne. Moje tchyně to dělá už dvacet let, má krásné zuby a je krásná a zdravá," dodala Badinková a celý proces v našem videu podrobně popsala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám