Hlavní obsah
Článek

S herečkou Mahulenou Bočanovou (57) jsme se setkali v Divadle Palace, když herci, kteří zde hrají, otiskovali části svého těla k fotografiím od Lucie Vítkové, které budou zdobit foyer. Nepovídali jsme si však jen o divadle. Mahulena nečekaně otevřeně pohovořila i o svém soukromí.

S divadelní společností Háta hraje Mahulena v osmi až deseti hrách, sama je nedokázala všechny spočítat. Zapamatovat si je prý není problém. "Horší je nacpat si to do toho měsíce, ale ve všech představeních mám dvě další alternace, protože principálka respektuje, že žiju sama s dcerou," vysvětlovala herečka.

"Vždycky si nechám patnáct představení v měsíci. Deset dní v měsíci je Máňa u táty, ty si naplním všechny. A dalších pět si vezmu v Praze, kdy chodí na představení se mnou, ale už v deset nebo v půl jedenácté jsme doma," upřesnila.

Možná by bylo jednodušší, kdyby s někým domov sdílela, mysleli jsme si. Ale to u herečky taky není tak snadné. "Za ty roky jsme si to s Máňou zorganizovaly hezky. A mně to takhle vyhovuje. I kdybych s nějakým partnerem žila delší dobu, myslím si, že by mi trvalo i několik let, že bych mu řekla: Zůstaň tady s Máňou a věnuj se jí! To si nedokážu představit," svěřila.

"Nedokážu si vůbec představit, že bych někomu dala na hlídání moji dceru. Za těch deset let, co žijeme samy, se nikdo takový nenašel, snad kromě Johníka, protože byli skoro stejně staří, tak si rozuměli. Tedy on v té době ještě pořádně nemluvil česky, ale nasmáli se spolu, hráli si a jedli popcorn u telky," smála se Mahulena na konto expřítele, který byl opravdu hodně mladý.

"V mém životě momentálně někdo figuruje, ale určitě s ním nebydlím a nemám to v plánu. Myslím, že už to nebudu mít v plánu nikdy. Už žiju mnoho let sama a zjistila jsem, že to umím a dělá mě to svobodnou. A když jsem svobodná, tak jsem hodná, vstřícná a nejsem protivná. Už s nikým moc žít neumím, když to zkouším, záhy to začne drhnout. Pan doktor Šmolka mi říkal, že mám začít s někým žít do tří let po rozvodu, protože pak už nebudu chtít. A měl pravdu," uzavřela Mahulena, které vyhovuje vztah, kdy se s partnerem jen vídají, tráví spolu víkendy a popřípadě dovolené.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám