Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Kdyby existovalo jakési lidské zoo, panoptikum zvláštních zástupců člověčí rasy, patrně by v něm mohlí přední „klece“ zaujímat někteří z účastníků a účastnic reality show Výměna manželek! Po různých mačkačích hada a podobných laskominách nyní přichází díl, v němž se objeví pár, který se rád pere a dokonce i škrtí řemenem. Podívejte se také na video, v němž se vyměněná dvojice zhádá hůř než dlaždiči!

Zatímco manželé z Ostravy Eva a Kuba (27) šli do pořadu kvůli odměně a jinak se milují, mají harmonický vztah plný lásky a porozumění, páreček z obce na Jihlavsku Petra (29) a Mirek (31) se tak má rád, že si je často nevěrný, skáče si do úsměvu a jde si po krku.

Hlavně Petra je neuvěřitelně dominantní osoba (právě ona je tou, kdo koho škrtil řemenem), což se ukáže v Ostravě, kde kvůli ní Kubovi rupnou nervy a pohádá se s ní tak, že i okenní tabulky si zacpávají studem vzduchové kapsy

Jakub totiž desetidenní manželce vyčítá nepořádnost, jenže ta by evidentně nikdy chybu nepřiznala, ani kdyby ji v kole lámali.

Z ukázky to sice vypadá, že Petra má pravdu, když náhradního manžela kritizuje za to, že na ni křičí a mluví jak mu „kratky zobak“ narostl, podle lidí ze štábu by ale někteří určitě začali nadávat i dřív a Jakub měl prý vyloženě svatou trpělivost.

„Drž hubu!“ „Ty drž hubu! Běž se oběsit. Tady máš stromů dost.“ „Jsi líná lemra!“ To jsou jen některé z mnoha drsných výrazů, kterými se nesourodá dvojice častovala.

Tak uvidíme, co předvedou oni i další dva účastníci výměnného provozu a jestli nás ve finále ve středu večer nečekají mnohem horší afektované scény, než zatím Nova nabízí v ukázce.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám