Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Tereza Kerndlová (25) vypadá jako topmodelka, takže není divu, že je o ni mezi muži zájem. Bohužel i od těch, kteří nevnímají její umělecké vlohy, ale spíš dokonalé křivky jejího těla. "Přestala jsem zvedat telefon, protože mi nějací podivíni do telefonu funěli," řekla Super.cz sexbomba Tereza, která ani nedokáže domyslet, co při telefonátech úchylové prováděli.

"Vesměs mám od fanoušků velmi pozitivní reakce. Ale telefon teď zvedám opravdu jen svým blízkým a spolupracovníkům, které mám v telefonu uložené," tvrdí Tereza, která prý zažila i podivné telefony plné záchvatů smíchu nebo děsivého mlčení. Není divu, že se chce podobných zážitků už vyvarovat. Zvlášť nyní, kdy se o ni kvůli výhradně česky nazpívaném popovém albu Schody z nebe, jež zanedlouho vychází, zvedla vlna zájmu. Její stejnojmenná píseň má už takřka čtyři milióny shlédnutí na Youtube a vůbec patří k nejhranějším českým písničkám dneška. "Těší mě, když se dozvídám, že se už často hraje na svatbách. Bohužel i na pohřbech," říká Tereza.

Kerndlová se spolu s Markem Ztraceným, zpěvačkou Debbi nebo Eliškou Bučkovou zúčastnila před holešovickou hokejovou halou představení nových 3D televizorů a jak je vidět na fotografiích, i s 3D brýlemi jí to setsakramentsky sekne.

Reklama

Další články

Načítám