Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Díky tomu, že Hanka Mašlíková Reinders (41) cvičila ještě měsíc před porodem, tak byla v perfektní formě. Podle očekávání se tedy nabraných kil během těhotenství zbavovala velmi snadno. Ba dokonce to šlo rychleji, než sama čekala. „V těhotenství jsem nabrala dvanáct kil, malého jsem porodila a měl skoro čtyři kila. Když jsem odcházela z porodnice, tak jsem měla dvě kila nahoře a do týdne jsem měla ještě méně, než když jsem otěhotněla,” svěřila se nám Hanka.

Hanka měla štěstí, že se jí podařilo dostat tak rychle do formy, chápe, že každé mamince se to ale podařit nemusí. „Každý to má jiný a každý metabolismus funguje jinak. Vůbec neodsuzuji, že některé mamince zůstanou nějaká kila navíc. To, že jsem před tím hodně cvičila, mi určitě hodně pomohlo, že jsem se snadno vrátila zpátky,” řekla moderátorka Snídaně s Novou.

Jelikož moderátorka rodila císařským řezem, tak si od cvičení musí dát ještě pauzu. „Už se ale těším, až začnu zase cvičit. Ráda bych motivovala maminky a ukázala jim, že se dá cvičit i doma nebo v přírodě na vycházce s miminkem. Spousta z nich se vymlouvá, že na to nemá čas nebo peníze. Proto bych je chtěla motivovat,” řekla Hanka, kterou jsme potkali na veletrhu krásy, kde si nechala upravit nehty. Syna Andrease neměla s sebou, hlídal ho tatínek. „Odcházím maximálně na dvě tři hodinky,” sdělila Hanka Mašlíková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám