Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Milovnice chirurgických úprav a známá účastnice reality show Big Brother Courtney Stodden (29) je po rozchodu s hercem Dougem Hutchisonem (57) jako utržená ze řetězu.

Ne že by se blonďatá majitelka nepovedených silikonových ňader a neúspěšná zpěvačka nepředváděla už dříve, ale teď má novou motivaci najít si nějakého bohatého fešáka. Na sociální síti má tisíce fanoušků, a tak není divu, že zveřejňuje jednu odvážnou fotkou za druhou.

Naposledy vyšpulila rty a poslala případným nápadníkům nahý pozdrav. Na snímku byla viditelná její obří umělá ňadra, která se celá nevešla do záběru, což je možná štěstí, protože moc vábně nevypadají.

Zda bude tato erotická seznamka na profilu Courtney Stodden úspěšná, se určitě brzy dozvíme. Zatím je ale tato excentrická blondýna oficiálně nezadaná. Rozverná silikonka se za Douga Hutchisona vdávala už v roce 2011, kdy jí bylo pouhých 16 let.

Bachař z filmu Zelená míle si podivným sňatkem znesvářil svou rodinu a s jeho kariérou to šlo ke dnu. Třeba se po rozvodu se známou provokatérkou konečně dočká i nějaké další velké filmové role.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám