Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na čtvrtém největším z osmi hlavních Havajských ostrovů tráví svůj odpočinek uprostřed léta americká zpěvačka Fergie (49). Hnědé bikiny splynuly s jejím tělem v dokonalý celek a stále velmi krásná zpěvačka si je toho dobře vědoma.

Tajemství své vitality a krásy Fergie nedávno prozradila. Prý je za tím každodenní pití domácího výživného smoothie ze špenátu, kadeřávku, celeru, jablka, banánu a hrušky, kterým posledních sedm let začíná spolu se svým manželem, hercem Joshem Duhamelem (44), každý nový den. Bez něho nedají oba dva ani ránu.

Životabudič, kterému se říká zkráceně goo, je tedy jejím elixírem mládí. „Pijeme tohle zelené goo, ale u nás doma tomu říkáme 'zeleňák',“ prozradila. Manželé se snaží k pití koktejlu usilovně přimět i svého malého čtyřletého synka Axela. Jsou s tím trochu problémy, ale je to podle nich prý jediný dobrý způsob, jak do něj dostat nutnou porci zeleniny.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám