Hlavní obsah
Článek

Atraktivní britská herečka Kate Beckinsale patří k ženám, jež si i po čtyřicítce udržují nesporné ženské půvaby, štíhlou figuru a sex-appeal, který doslova čiší nejen z filmového plátna.

Oblíbená herečka dnes slaví 44. narozeniny, ale jen málokdo by toto číslo tipoval zrovna u ní.

Není divu, že se může bez obav odhalovat na titulních stranách magazínů a nestydí se před objektivy fotoaparátů nakrucovat v sexy plavkách. Tahle herečka zkrátka s nadsázkou potěší nejedno mužské oko od instalatéra až po IT specialistu.

Rodačka z Londýna studovala v devadesátých letech v Oxfordu, ale už v době dumání nad učebnicemi získala řadu filmových příležitostí. Během natáčení filmové adaptace Shakespearovy hry Mnoho povyku pro nic se seznámila se svým budoucím manželem Martinem Sheenem, s nímž má dnes již dospělou dceru Lily.

Manželství s velšským hercem se však po osmi letech rozpadlo. Po několika menších rolích se Kate proslavila díky ztvárnění zdravotní sestry Evelyn ve snímku Pearl Harbor. Zlomové natáčení však na atraktivní tmavovlásku teprve čekalo.

Získala roli v hororové sérii Underworld, kde si zahrála upírku Selene. Nejenže to byla významná filmová štace, ale herečka se v průběhu natáčení opět zamilovala do dalšího osudového muže svého života. Konkrétně se jednalo o režiséra Lena Wisemana, kterého později pojala za svého manžela.

Ani tento sňatek s mužem z branže Kate nevyšel. Filmový páreček se po jedenácti letech rozvedl. Důvodem měla být režisérova nevěra s mladší modelkou.

Beckinsale si zahrála také společně s Leonardem DiCapriem. V úspěšném filmu Letec si po boku hollywoodské hvězdy zahrála krásnou americkou herečku Avu Gardner.

Kate si je moc dobře vědoma svých ženských předností a po dalším rozvodu rozhodně nezatrpkla a vsadila na zajíčky, kteří jsou ze zájmu zkušené krásky celí paf.

Ve svém posledním filmu The Only Living Boy in New York svedla sedmadvacetiletého Calluma Turnera.

Momentálně tato náruživá herečka prožívá vášnivý románek s jednadvacetiletým hercem Mattem Rifem. Na nezájem opačného pohlaví si Kate Beckinsale opravdu nemůže stěžovat. Jaká je to kočka, si prohlédněte v naší galerii.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám