Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Vypadá snad takhle pár procházející krizí ve vztahu? Ať tomu bylo jakkoli, spekulace o rozchodu této mladé dvojice jsou nejspíš zcela zažehnány. Justin Bieber (30) se Selenou Gomez (19) spolu strávili víkend v Los Angeles a pořádně to mezi nimi jiskřilo. Nemohli se od sebe hnout ani na chvíli. Během romantické procházky po pláži se drželi za ruce a líbali jako čerstvě zamilovaný páreček.

Důvodem jejich chvilkového rozchodu, který údajně proběhl začátkem srpna, bylo Justinovo přátelství s lidmi, které Selena v jeho okolí nechtěla vidět. Justinovi prý učarovali jeho pěvečtí kolegové Sean Kingston, který měl mít dřív problémy s krádežemi. Rovněž z kamarádství svého přítele s Lilem Waynem nebyla Selena nadšená. Natož pak s rapperem Chrisem Brownem, který před časem zmlátil svou expřítelkyni Rihannu.

Zdá se, že Justin si utřídil priority a Selena u něj nad kamarády zvítězila. Bieber, který byl nedávno vyhlášen nejbohatším hollywoodským teenagerem, to tak nejspíš s o dva roky starší Selenou myslí skutečně vážně. Před pár dny dokonce prohlásil, že by byl rád mladým otcem. Oženit se a mít potomka by chtěl kolem 25 let.

Reklama

Další články

Načítám