Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jitka Čvančarová (46) šokuje. Hned, jak porodí svého vytouženého potomka, míří zpět do práce. A nepočká ani na konec šestinedělí! To už je model jako u rebelky Agáty Hanychové (38). "Všichni se tomu diví, ale Jitka mi to skutečně slíbila," řekl Super.cz producent muzikálu Bídníci František Janeček (79), kam má herečka nastoupit.

Janeček byl jedním z hostů sobotní Jitčiny svatby, kam dorazil se svojí dcerou Emily a partnerkou Terezou Mátlovou. Ta bude v muzikálu Jitčinou kolegyní, protože ji majitelé licence schválili pro roli Cosetty.

"Jednání s Londýnem bylo komplikované, schválili málokoho. Ale právě Jitkou Čvančarovou byli nadšení. Okamžitě ji doporučili do role Fantine," svěřil Janeček, který věří tomu, že Jitka skutečně nastoupí už na premiéru na začátku března.

"Dala mi své slovo a nemám důvod věřit tomu, že by ho nechtěla dodržet. Řekla, že únoru porodí a v březnu už bude zpívat. Známe se dlouho, byl jsem u jejích začátků. Je to šikovná a hezká holka," rozplýval se producent.

Reklama

Další články

Načítám