Hlavní obsah
Článek

Třicetiny jsou pro modelku a blogerku Nikol Moravcovou (36) opravdu životním přelomem. Má nového přítele, stěhují se spolu do jiné městké části a navíc díky němu začala zpívat. Když totiž otevírala pusu v pohádce V peřině, zněl místo jejího hlasu zpěv Heleny Zeťové.

S partnerem, s nímž se poznala na internetové seznamce, jsou spolu teprve tři měsíce, tak jsme si říkali, zda není na společné bydlení trochu brzo. "Stěhujeme se z Výtoně, kde jsem dlouho žila, na Letnou. A těším se," řekla nám Nikol.

"Když to tam je, tak je jedno, zda jste spolu tři dny, tři měsíce nebo tři roky. Bude to i praktičtější, protože jsme potřebovali větší byt, hlavně na moji šatnu. Přítel je naštěstí barvoslepý, tak mu nebude ani vadit, že má růžovou ložnici. A hlavně je hodně tolerantní," smála se.

Přítel dovedl Nikol k muzice. "Od doby, kdy jsem nezpívala V peřině, jsem se nevylepšila, možná ještě trochu zhoršila. Ale přítel má kapelu, která hraje takový jazz lounge, tak to snad bude stačit. Ale určitě budu chodit na nějaké hodiny zpěvu," slíbila.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám