Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Portugalská fotbalová hvězda Cristiano Ronaldo (39) se nedávno stal tatínkem dvojčat Matea a Evy, která mu opět porodila náhradní matka.

Fotbalista Realu Madrid se teď pochlubil roztomilými snímky s dvojčaty a sedmiletým synem Cristianem Jr., jehož matka také není veřejně známá.

Pyšný tatínek choval jedno dvojče a jeho synek se láskyplně ujal druhého. Jak je vidět, u fotbalisty teď zavládla opravdová rodinná pohoda. A když už si chce od dětí i přítelkyně odpočinout, relaxuje u bazénu se stejně svalnatým kamarádem.

Zahraniční média už teď spekulují o tom, že fotbalista do konce roku přivítá čtvrté dítě. Tentokrát mu má miminko porodit jeho oficiální partnerka Georgina Rodriguez.

Otázkou tedy zůstává, proč Ronaldo využil služeb náhradní matky, když stejnou úlohu mohla sehrát jeho přítelkyně.

Portugalec, který pečlivě dbá o svou muskulaturu, se nemusí bát, že o jeho dítka nebude postaráno. O děti se v době jeho nepřítomnosti vzorně stará celá jeho početná rodina a k dispozici má i armádu pomocnic v domácnosti.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám