Hlavní obsah
Článek

Rakovina je odporná, zákeřná choroba, která ničí obrovskou řadu lidí, mnoho z nich připraví o život a často pacienty i změní i k nepoznání! Jak Super.cz již informoval, zemřel mezi herci nesmírně oblíbený režisér Vladimír Drha. Podívejte se na jeho poslední snímek, z něhož lze poznat, jak ho příšerné trápení s nemocí totálně proměnilo.

Drha, jenž natočil například filmy Početí mého mladšího bratra, Anglické jahody nebo pohádku O perlové panně, prodělal čtyřicet chemoterapií poté, co mu našli bulku v ústech. Po celou dobu nemoci se o něj staral Filip Rajmont, s kterým také kvůli tomu uzavřel registrované partnerství.

Prý proto, aby ho mohl zastupovat při jednání na úřadech a při zařizování dalších věcí během jeho nemoci. A také z důvodu, aby po něm mohl dědit. Ostatně on sám Filipa v jeho šestnácti objevil pro televizi, když ho obsadil do seriálu Nováci. Měli spolu od té doby velmi blízký vztah

Sám režisér už dávno nenatáčel a poté, co přišel o část obličeje a „jedl břichem“, přestal chodit mezi lidi. Styděl se totiž za to, jak vypadá. Tvrdil, že lidi děsí a že mu stejně nikdo nerozumí, když mluví.

Patrně poslední jeho snímek tak vznikl na pohřbu Filipova tatínka Ivana na konci roku 2015. Už tehdy ale bylo vidět, že s Vladimírem Drhou nemoc obrovsky zamávala. Místo laskavosti, kterou jeho oči do té doby vždy vyzařovaly, dával najevo hlavně utrpení, které prožíval.

„Před nějakou dobou jsem ho navštívila a musím říci, že jeho život nebyl záviděníhodný. Měl veliké problémy. Aspoň ho ale teď už nic nebolí. Škoda dobrého člověka,“ řekla Super.cz herečka Jaroslava Obermaierová.

Reklama

Další články

Načítám