Hlavní obsah
Článek

Krásná americká modelka a členka klanu Kardashian-Jenner Kendall Jenner (28) se ukázala na letišti v Los Angeles v průsvitných šatech. Nevzala si pod ně sice spodní prádlo, takže se ti, kteří chtěli, mohli dosyta pokochat detaily jejího těla, zkušeně si ale zakrývala obličej po vzoru 'tohle ale nejsem já'.

Faktem je, že všechny Kardashianky, ať už Kim (36), Khloe (32), Kourtney (38) nebo sestry Jennerovy, zmíněná Kendall nebo mladší, ale o to více podnikavá Kylie (19), jsou úspěšné jenom díky bulváru a zájmu paparazzi. Kim začala být známá až účinkováním v reality show a po úniku domácího porno videa a její sestry souhlasem, že k sobě domů pustí televizní kamery a rozjedou projekt Keeping Up with the Kardashians. Přesto se z nich stala mediálně zřejmě nejsilnější rodina v USA.

Kendall, která si nyní v Los Angeles zakrývá obličej, samozřejmě moc dobře ví, co činí. I přes své mládí v tom umí chodit stejně jako její sestry. Je to jakési gesto vítězství. Neznamená to: prosím vás, nefoťte mě. Naopak: opravdu jsem to já, Kendall, a obličej vám neukážu. Ostatně, vždycky se to dá svést na unavené oči, citlivé na blesk z foťáku. Výjimečná v klanu ale opravdu něčím je. Ona opravdu pracuje. V modelingu je extrémně úspěšná a jde z jedné zakázky do druhé.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám