Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Středeční ovace na beznadějně vyprodaném koncertě, prvním velkém po léčbě rakoviny, Karla Gotta (†80) sice potěšily, ale ani ony ho nenabily energií tolik, aby ho ochránily před dalšími zdravotními potížemi! Bohužel proto musel zrušit sobotní vystoupení na Slovensku. Pořadatelé dokonce hovořili o tom, že měl skončit v nemocnici!

„V dopoledních hodinách dne 2. 6. 2017 jsme dostali zprávu, že zpěvák Karel Gott z náhlých zdravotních důvodů (hospitalizace) na koncertě na hoře Butkov nemůže vystoupit,“ uvedla pořádající agentura charitativního koncertu Aleluja.

Neúčast Gotta kvůli zhoršenému zdraví mluvčí zpěváka potvrdila.

„Z důvodu zánětu dutin a horních cest dýchacích musel pan Gott zrušit své vystoupení 3. června v Ladcích na Slovensku,“ uvedla pro Super.cz. Kategoricky však popřela, že by byl „božský Kája“ hospitalizovaný v nemocnici. „To absolutně není pravda,“ dodala.

Ti, kteří se na koncert těšili, si snad stejně aspoň částečně přijdou na své. Organizátoři narychlo sehnali jiného umělce, který vyplní část programu po Gottovi, navíc na místě zazpívá například Marie Rottrová nebo Jitka Zelenková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám