Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Topmodelka Pavlína Němcová (52) dostala roli snů. Po Edith Piaf, snímku oceněném Oscarem, kde si zahrála novinářku, nyní zazáří v připravovaném holywoodském trháku. A parťačku bude mít doslova hvězdnou. Pavlína si zahraje po boku Sharon Stone.

A nepůjde o žádný štěk. Pavlína získala jednu z hlavních rolí. "Nerada bych to zakřikla, ale je pravda, že jsem byla vybrána pro připravovanou americkou romantickou komedii, kde by se měla v hlavní roli opravdu objevit Sharon Stone," řekla Super.cz Pavlína.

"Sharon by měla hrát spisovatelku, která učí ženy, jak na muže. Sama má svůj osobní život v troskách," prozradila o filmu. "Ve filmu figuruje v hlavních rolích vedle Sharon pět žen, které ji poučují o životě. Jednou z nich bych měla být já," dodala Pavlína.

Filmová kariéra se české topmodelce rozjíždí na plné obrátky. Vedle připravovaného amerického filmu se Sharon Stone letos získala Pavlína role v francouzském thrilleru a také v detektivním seriálu ve stylu Kriminálky v Las Vegas.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám