Hlavní obsah
Článek

Hudební film Pomáda z roku 1978 mnozí považují za kultovní. Hity z něj se hrají dodnes nejen v rádiích, ale i na diskotékách a lidé se právě při nich obvykle nejvíce odvážou. Představitelka hlavní role Sandy Olivia Newton-John (62) se navíc před pár dny dočkala zajímavého ocenění. Její proměna ze slušné studentky do sexbomby v černých legínách s cigaretou v puse byla vyhodnocena jako nejlepší a po více než třiceti letech od natáčení se tak Olivia těší z titulu „královna filmových proměn“. Hit You're the One That I Want, který s Johnem Travoltou (57) zpívala právě po této přeměně, si slavná dvojice střihla po třiceti letech znovu. A oba vypadali senzačně!

Australská popová a country zpěvačka Olivia Newton-John dodnes koncertuje. Při příležitosti třicátého výročí od natočení veleúspěšné Pomády si Olivia v roce 2008 pozvala na jedno ze svých vystoupení i Johna Travoltu. Nejen, že oba i po tolika letech vypadali báječně, ale především jim zpěv naživo úžasně ladil a především Olivia zněla úplně stejně jako tenkrát.

Skutečnost, že je snímek Pomáda „nesmrtelný“ nyní dokázala i anketa mezi 1500 uživateli serveru Lovefilm.com. Celých 28 procent hlasů získala svou proměnou ve filmu právě Sandy v podání Olivie Newton-John. Následovala Sandra Bullock ve snímku Slečna Drsňák a jako třetí se umístila Julia Roberts v Pretty Woman.

Reklama

Další články

Načítám