Hlavní obsah
Článek

Zpěvák Tomáš Klus (37) se už moc těší na to, až mu jeho manželka Tamara přivede na svět třetího potomka.

On sám je totiž rodinný typ a na své děti nedá dopustit. Radost mu zatím dělá skoro roční syn Alfréd a tříletá fešanda Josefína. Rozverná Klusova dcerka nechyběla ani na křtu tatínkova koncertního dvoucédéčka s názvem Živ je, které Tomáš natočil se svou Cílovou skupinou.

Josefína se tetelila v tátově náruči a s úsměvem na rtech pózovala fotografům. Samozřejmě nemohla chybět ani její maminka Tamara. Jen Alfréd je asi na tak velkou akci ještě malý.

Zvláštností celé akce bylo, že místo tradičního šampaňského byly použity zmenšené fotky zvukaře Martina Volšického. "On celou desku míchal, nabíral a my jsme ho za to zapomněli napsat do toho poděkování. On tu dnes není, ale zkapalnili jsme ho v této číši a rádi bychom jím tu desku pokřtili."

Na křest se dostavilo mnoho fanoušků všech věkových kategorií. Součástí bylo kromě následné autogramiády i živé vystoupení Tomáše a kytaristy Jiřího Kučerovského. Zahráli z každé vydané desky jednu píseň, aby zmapovali jejich společnou cestu, protože spolu hrají už deset let. "To je taková nádhera, až z toho mám osypky," pronesl Tomáš s úsměvem. Křest se zkrátka po všech stránkách vydařil.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám