Hlavní obsah
Článek

Představitele legendárního majora Zemana Vladimíra Brabce (82) bohužel před neduhy stáří neochrání ani vejminek u dcery! Herec ve svém srubu na pozemku Heleny Brabcové (52) upadl tak nešťastně, že zůstal ležet na podlaze a sám si nemohl ani přivolat pomoc!

Celých šestnáct hodin trvalo, než se totálně dehydrovaný a vysílený doplazil k telefonu a zavolal dceři. „Chtěl se uvelebit k televizi na židli, bohužel sedl vedle a spadl na zem. Nedokázal vstát, ani zavolat. Telefon neměl při ruce,“ popsala Helena Brabcová. K události došlo o Velikonocích.

Nastala krutá, bezesná noc. „Až druhý den ráno se k telefonu doplazil a zavolal mi,“ popsala Blesku dcera seriálového majora Zemana. Ta už bohužel nebyla doma, naštěstí se o dědečka postaraly vnučky. Uložily ho do postele, aby se konečně vyspal, odpoledne pak putoval do nemocnice.

Přes všechnu hercovu smůlu nakonec lékaři konstatovali, že mu nebezpečná nehoda nijak zásadně neublížila. Zůstává ale dál v jejich péči a rodina nyní jistě přemítá, jak ještě lépe zajistit bezpečí svého slavného staršiny, aby se podobná událost znovu neopakovala.

Brabec před dvěma lety zkolaboval kvůli potížím se srdcem, dokonce byl několik dnů v kómatu. Proto ho doktoři pravidelně sledují, při nynějším pobytu ve špitále mu „pumpu“ také pořádně proklepnou, aby měli jistotu, že nehrozí nové komplikace.

Související témata:
Srub
Noc

Reklama

Další články

Načítám