Hlavní obsah
Článek

Jak moc je blonďatá, tak moc je rozverná. Sexy hvězda, původem kanadská herečka, již proslavila role svůdné plavčice v seriálu Pobřežní hlídka, je stále k nakousnutí. Samozřejmě že si toho je Pamela Anderson (56) moc dobře vědoma.

Aby ne, vždyť je o ni i přes její věk neustále zájem jako o modelku. Nedávno třeba uzavřela lukrativní kontrakt na focení nové kolekce spodního prádla pro luxusní značku Coco de Mer.

Svoji přízeň Pamele také stále projevují slavní a úspěšní muži. Zrovna tento týden ji načapali, jak si vychutnává šampaňské v italských Benátkách s kontroverzním fotografem Davidem LaChapellem (54), proslulým svými kritickými a nekonformními názory. Od osmdesátých let fotil známé osobnosti, věnuje se ale i umělecké tvorbě.

Herečku s fotografem od jejich „vrkání“ neodradil ani namířený teleobjektiv paparazziho. LaChapellovy ruce neustále skenovaly povrch jejího těla a ona mu tuto něžnou péči oplácela svůdnými úsměvy. Jestli je mezi nimi ale nějaký románek, na to si budeme muset ještě počkat.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám