Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Každoroční předávání televizních cen Emmy patří mezi prestižní události, kde se celebrity mohou blýsknout svými šaty. A jak je tomu téměř pokaždé, někomu se to povede, dalšímu o poznání méně. Úžasně letos vypadala například Kate Winslet, která si rovněž odnesla ocenění za nejlepší herečku. Naopak dámami, které šláply vedle, byly americké herečky Katie Holmes (45) a Olivia Munn (31).

Ačkoli měla Katie jako vždy okouzlující tvář, s modrými šaty pytlovitého střihu byla spolu s Olivií v mačkavé lesklé róbě zelené barvy vyhlášena deníkem Daily Mail za nejhůře oblečené ženy večera. Jejich modely popsal deník dokonce jako módní faux pas.

Zdálo by se, že štíhlounká Katie Holmes bude vypadat dobře úplně ve všem, ovšem šaty od Calvina Kleina s neslušivě řešenými ramínky a především s přebytkem látky v pase a na bocích opásané drobným béžovým páskem manželce Toma Cruise (61) vůbec neseděly. Jediné pozitivum šatů byla jejich sytě modrá barva, která tmavovlásce Holmes padla jako ulitá.

Komediální herečka Munn na tom nebyla o nic lépe. Saténové šaty brčálové barvy značky Carolina Herrera, které se kvůli použitému materiálu hodně mačkaly na bocích jinak drobnou herečku zbytečně rozšiřovaly a působily poněkud laciným dojmem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám