Hlavní obsah
Článek

Martin Sitta (42) v seriálu Expozitura ztvárňuje roli Drobka. Jeho postava vznikla podle šéfa takzvaného Berdychova gangu Davida Berdycha. Herec si postěžoval, jak bylo pro něj natáčení seriálu náročné. Mnoho natáčecích dní strávil v kufru auta a v poutech. Je rád, že vše ve zdraví přežil.

„Chvilkami mě natáčení dost bolelo. Doktorka dokonce posléze zjistila, že mám vyhřezlé plotýnky, takže jsem musel na rehabilitaci,“ svěřil se Super.cz Sitta, který si bolestivé zranění zad způsobil při natáčení seriálu.

„V podstatě půlku natáčecích dní jsem strávil v kufru auta, kam jsem se sotva vešel. A když jsem chodil, tak jsem byl Hankou Vagnerovou zachycený do takového chvatu, že mi způsobila to bolavé zranění zad,“ vysvětlil herec, který si ale vytrpěl ještě víc.

„Kvůli natáčení jsem byl samá modřina a některé scény dost bolely. Hanka mě například měla kopnout do třísel a naznačit tak, že mě kopla do rozkroku. Ona ale vždycky minula a kopla mě přímo tam, kam neměla. Jednou mě dokonce kopla do rozkroku, hodila do kufru a ještě, než jsem si stihnul lehnout, zabouchla kufr, který mě praštil přímo do hlavy. Myslel jsem, že už nevstanu,“ směje se zpětně Sitta, který roli Drobka zahrál opravdu bravurně.

Reklama

Další články

Načítám