Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Dvaatřicetiletá italská kráska Elisabetta Canalis, která na sebe nejvíce upozornila vztahem s hercem Georgem Clooneym (62), na sobě v posledních dnech tvrdě dře. Jako jedna ze soutěžících nové řady taneční soutěže Dancing With The Stars chce předvést to nejlepší, co v ní je. Proto několik hodin denně trénuje tanec. Takové množství fyzické aktivity se na jejím těle muselo podepsat. Při pohledu na její drobnou postavu a propadlé bříško plné svalů se zdá, že se Canalis za chvíli ztratí před očima.

Není divu, že musí energii také pravidelně doplňovat. Klidně zajde i pro něco vydatnějšího do pojízdného stánku s mexickými specialitami. Elisabetta vyrazila k občerstvení se svým tanečním partnerem Valentinem Chmerkovským (25) a dalším slavným soutěžícím Chazem Bonem (42), který jako dřívější dcera zpěvačky Cher (65) nedávno dokončil svou přeměnu pohlaví na muže.

Valentin Chmerkovský je bratrem v USA velice populárního tanečníka Maksima Chmerkovského (31), který dělal v minulé řadě soutěže tanečního partnera herečce Kirstie Alley (60). Tentokrát tančí s nádhernou Hope Solo (30), o níž Super.cz nedávno psal jako o nejlepší fotbalové brankářce světa.

Reklama

Další články

Načítám