Hlavní obsah
Článek

Vedení nové České Miss na soustředění v Tatrách předvádí opravdu zajímavé kousky. Podle informací Super.cz dívky poslouchají rady svých poradců Simony Krainové a stylisty Filipa Vaňka.

A právě Vaněk na soustředění údajně spustil na dívky, že jsou tlusté, v modelingu nemají šanci a nejlepší by bylo, aby před focením nevečeřely a ani nesnídaly. Takové jednání ale u náctiletých dívek, toužících po světle reflektorů, může vyvolat to, co si žádní rodičové rozhodně nepřejí - poruchu příjmu potravy anorexii.

"Holky jsou pěkné, ale aby skutečně v modelingu uspěly, musejí na sobě ještě hodně zapracovat. Více cvičit a zbavit se celulitidy nebo v některých případech i několik kilo zhubnout. Prospěje jim to," řekl Vaněk, který má pravdu, že ve světovém modelingu jsou dívky extrémně vyhublé. Ale soutěž o nejkrásnější dívku Česka není modelingovou soutěží, kde mají být dívky kost a kůže.

Co na to bývalé královny krásy, které jsou mentorkami finalistek České Miss? Právě v jejich náručích pak dívky po přednášce vedení plakaly. "Nesouhlasím s tím, jsem zastáncem pravidelného stravování a sportu, a to jsem se na svých sezeních sama snažila holkám vštěpovat. Jsem připravená individuálně holkám pomoct s jídelníčkem, s plánem, a to už jsem jim na společných sezeních řekla," řekla Super.cz Nikol Švantnerová.

"Jsem pro to, aby se finalistky stravovaly pětkrát denně, pravidelně. Spalování mají, jsou to mladý holky a energii potřebují. Před focením jim doporučovali, aby si daly maximálně banán, aby nebyly napuchlé. S tím osobně nesouhlasím," dodala Tereza Fajksová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám