Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nádherná herečka Eva Mendes (37) má doma v posteli opravdu kus. Eva žije s o sedm let mladím kanadským hercem Ryanem Goslingem (30) a ten se má opravdu čím pochlubit. Jeho dokonalé tělo a břišní svaly může nyní obdivovat každá žena, která si nenechá v kinech ujít nový snímek Bláznivá, zatracená láska.

Ochutnávku luxusního Rayenova tělíčka vám již nyní přináší Super.cz v upoutávce nového holywoodského trháku, který přichází do našich kin.

Ryan v romantické komedii Bláznivá, zatracená láska hraje svobodného třicátníka, který si užívá života plném mladých kočiček. Vedle Ryana ve filmu září Julianne Moore nebo Steve Carell.

Čtyřicetiletému Calu Weaverovi v podání Steva Carella se zhroutí svět poté, co mu jeho žena Emily (Julianne Moore) řekne, že se s ním chce rozvést. Špatnou náladu utápí v místním baru do té chvíle, než mu pohledný sportovec Jacob, kterého hraje Ryan Gosling, ukáže nové obzory - flirtující ženy a pořádné pánské jízdy.

Romantickou komedii plnou lásky, sexu, krásných slečen a sexy mužů si rozhodně nemůžete nechat ujít.

Reklama

Další články

Načítám